crd_main

Z letom 2000 smo pričeli z izvajanjem storitev zimske službe v Ljubljani. Čiščenju snega je namenjenih vedno več strojev in opreme, saj želimo strankam ponuditi najboljšo možno storitev, ki bo sprejemljiva tako za njih, kot za nas.

Mini nakladači Bobcat so opremljeni s hidravličnimi žlicami, odrivnimi deskami in snežno frezo, tako, da pokrijemo celoten spekter čiščenja in odstranjevanja snega. Manjši stroj uporabljamo predvsem na težje dostopnih območjih, saj je širok le 125 cm, drugje si pomagamo s samohodno snežno frezo.

Večji Bobcat je med drugim opremljen s snežnim plugom širine 240 cm in snežno fezo s kapaciteto do 100 ton snega na uro. Sneg po naročnikovih željah in zahtevah lahko frezamo na prostor, kjer kup snega ni moteč, npr. na zelenico ali pa ga za potrebe odvoza frezamo direktno na tovornjak.

Pri posipnih materialih se trudimo biti karseda racionalni in ekološko usmerjeni, zato čedalje bolj v ospredje prihaja raztopina z dodanim magnezijem. Raztopina ne uničuje tlakovanih in betonskih površin, ni škodljiva za zelenice, poleg tega pa zdrži temperature do -28°C. Običajna sol za posipanje cest preneha delovati pri približno -8°C. Po želji, vam lahko raztopino tudi samo dostavimo. Za več informacij o prodaji raztopine, nas prosim kontaktirajte.

Storitev izvajamo po sistemu “na ključ”, kjer poskrbimo za celotno storitev, od preventivnega posipanja s soljo, strojnega in ročnega čiščenja vseh površin do odvoza snega, na željo stranke pa opravimo tudi samo posamezno storitev.

V kolikor imate več vprašanj o opravljanju storitev zimske službe ali pa Vas zanima nakup raztopine z dodanim magnezijem, nas nemudoma kontaktirajte.

 


diamondsawchainObojestransko zadovoljstvo
Pri strankah iščemo obojestranski interes za kvalitetno opravljeno storitev. V tem primeru smo zadovoljni vsi: naročnik storitve, uporabnik objekta in izvajalec del.

 


Vas zanima več? Pišite nam >> 


FOTOGALERIJA | ZIMSKA SLUŽBA