Vsako delo je na svoj način težko, komplicirano in zahteva celega človeka. Verjetno bi lahko našel še kak pridevnik, ampak tokrat je pomembno to, da imaš za seboj ljudi, ki jim lahko zaupaš, na katere se lahko obrneš, ko se kaj zalomi in so ti v dani situaciji (sploh) pripravljeni pomagati.

V podjetju Kera-mix d.o.o. nobene stvari ne prepuščamo naključju ter se vedno posvetujemo s timom strokovnjakov, saj je lahko je kvalitetno opravljeno delo pogoj za zadovoljstvo stranke. Glede na to, da se v zadnjih letih čedalje bolj usmerjamo v rušenje objektov z robotom ter rezanje in vrtanje betona, je na mestu, da se zahvalimo (ter seveda pohvalimo!) dvema izmed takšnih podjetij.

Urni d.o.o. iz Ljubljane, ki skrbi za dobavo opreme za vrtanje in rezanje betona (ter ostalih konstrukcij), reden servis strojev ter zato, da smo (kar se strojev tiče) vedno v koraku s časom. Drugo podjetje je Smaster d.o.o. iz Logatca, ki skrbi za naše mini nakladače Bobcat in dobavo dodatne opreme in rezervnih delov. To sta podjetji, na katere se lahko obrnemo “sredi noči” in … Vsak dodaten komentar je odveč. Najbolje, da se o njihovih storitvah prepričate sami na njihovih spletnih straneh,  Urni d.o.o. in Smaster d.o.o.

V tokratni galeriji fotografij pa rezanje betona z žično žago Gölz, čistilna naprava za prečiščevanje hladilnih vod, ki nastajajo pri rezanju in vrtanju betona ter motorna žaga za razrez betona, opeke ali drugih materialov. Mini nakladač Bobcat pri delu s snežno frezo znamke Bobcat ter Bobcat 553 z odpiralno žlico.

  • Rezanje betona z diamantno vrvjo
  • čistilna naprava
  • rezanje betona
  • zimska sluzba snezna freza