crd_main
Edini v Sloveniji ponujamo rušenje z daljinskim, radijsko vodenim robotom.  Za doseganje visoke natančnosti rušenja uporabljamo le vrhunsko tehnologijo in učinkovita orodja, kot je radijsko voden robot Finmac F16, edini te vrste v Sloveniji. Pogonski elektromotor je tih in porabi malo energije, daljinsko vodenje pa zagotavlja varnost.  Ker je ožji od 80 cm  je primeren za delo tudi v najzahtevnejših okoljih – tako v notranjih kot zunanjih prostorih, v kleteh in tam, kamor je sicer dostop otežkočen. Moč in učinkovitost pomenita prihranek časa, kajti stroj v 1,5 ure opravi toliko dela,  kot bi ga delavec opravil v dveh dneh.


diamondsawchainFINMAC F16
Upravljanje stroja se vrši s pomočjo daljinske povezave ali s pomočjo neposredne kabelske povezave v območjih, kjer je daljinska povezava prepovedana. Z uporabo daljinske povezave operaterja umaknemo iz nevarnega delovnega območja ter tako prepričamo možnost poškodbe pri delu.

Ker stroj za pogon uporablja elektromotor, pri delu z njim ne prihaja do iskrenja ali nastanka izpušnih plinov. Elektromotor niti ne povzroča hrupa, kot motorji z notranjim izgorevanjem. Posledično nam vse to omogoča dolgotrajno delo v notranjih prostorih, celo tam, kjer ni možnosti prezračevanja.

Zaradi majhnosti stroja večina strank podvomi v njegovo moč, agilnost in zmožnost dela. Bodi dovolj, da omenimo širino v položaju za transport, ki znaša manj kot 80 cm, kar daje možnost dostopa v praktično vse prostore v objektu.

Vas zanima več? Pišite nam >> 

Videopredstavitev


FOTOGALERIJA | RUŠENJE