Obnova tlakov

Obnova tlakov

Takšna in drugačna popravila so naš delovni vsakdanjik, zato smo v sodelovanju s tehnologi podjetja Sika Slovenija uspešno sanirali obstoječ epoksi tlak/premaz v industrijskem objektu. Kratek rok za odpravo poškodb in stalna obremenjenost delovnih površin s transportnimi pripomočki nam niso pustili pretiranega časa za počitek. Ravno zato je bilo sodelovanje s tehnologi in investitorji odločilnega […]

Takšna in drugačna popravila so naš delovni vsakdanjik, zato smo v sodelovanju s tehnologi podjetja Sika Slovenija uspešno sanirali obstoječ epoksi tlak/premaz v industrijskem objektu. Kratek rok za odpravo poškodb in stalna obremenjenost delovnih površin s transportnimi pripomočki nam niso pustili pretiranega časa za počitek. Ravno zato je bilo sodelovanje s tehnologi in investitorji odločilnega pomena za pravočasno in kvalitetno izvedbo del.

 

V spodnji fotogaleriji je lepo viden napredek od obstoječega stanja, izrezovanja poškodovanih delov, zapolnjevanja nastalih odprtin do končnega premaza po željah investitorja.

Posebna zahvala gre tokrat g. Bojanu Maroltu iz podjetja Sika Slovenija, za vso strokovno pomoč pri sanaciji s Sikafloor proizvodi.

  • odstranjevanje
  • sika primer
  • primer premaz
  • epoksi premaz
  • premaz