Nova pridobitev-Bobcat S530

Nova pridobitev-Bobcat S530

V podjetju Kera-mix d.o.o. smo obstoječi floti mini nakladačev Bobcat dodali še najnovejši model S 530. Glede na termin nakupa, bo ena izmed njegovih prvih večjih nalog opravljanje storitev zimske službe. Model S 530 se je tako pridružil obstoječima modeloma 553 in S 175, ki se bodo oz. se v letošnji zimski sezoni spopadli(-ajo) z […]

V podjetju Kera-mix d.o.o. smo obstoječi floti mini nakladačev Bobcat dodali še najnovejši model S 530. Glede na termin nakupa, bo ena izmed njegovih prvih večjih nalog opravljanje storitev zimske službe. Model S 530 se je tako pridružil obstoječima modeloma 553 in S 175, ki se bodo oz. se v letošnji zimski sezoni spopadli(-ajo) z novozapadlim snegom. Seveda pa čiščenje snega ni njihova edina zadolžitev, saj so mini nakladači dnevno prisotni na njihovih deloviščih z raznimi priključki, ki olajšajo še tako težaško delo, s svojo okretnostjo in uporabnostjo pa poskrbijo za to, da se za njimi obračajo tudi pristaši večjih strojev.

Mimogrede pa lahko omenim, da je delo v novem stroju (v primerjavi z drugima dvema) resnično bolj udobno, operater ima boljši pregled nad priključkom, osvetlitev pri nočnem delu je mnogo boljša, vzmeten sedež pa zgolj doda “češnjo na vrh smetane”. Da ne bo preveč hvale, je slaba lastnost naprej pomaknjene kabine ta, da ima stroj daljši zadek, ampak, nekje je pač treba skleniti kompromis.

Na mnogo delovnih ur, Bobcat!

 

Op.a. logotip Bobcat je last podjetja Bobcat

  • bobcat